Ansöka om smslån direkt i en iPhone

Att ansöka om smslån har aldrig varit så enkelt som det är nu. Du har till och med möjlighet att ansöka om ett smslån endast genom att använda dig av en iPhone.

Det är ofta man kan känna att man hade behöver ett par tusen kronor extra som man sedan skulle kunna vara utan när lönen trillar in och nu är det möjligt. Det har aldrig varit enklare att låna med smslån. Det enda du behöver är som sagt en iPhone.

För att ansöka om ett lån går du in på den bank som du vill genomföra ditt lån med. Det är viktigt att använda sig av en vettig bank med förmånliga villkor och det enklaste sättet att finna en sådan är att gå in på en hemsida som jämför olika banker med smslån. Efter att ha funnit den bank du vill ansöka hos så kan du börja ansöka. Skriv, till att börja med, in vilken summa pengar du vill låna. Den summa som du har möjlighet att låna kan variera från bank till bank, men ligger oftast mellan 500 och 5000 kronor.

Efter att du har begärt en viss summa pengar måste du identifiera dig. Det gör du enkelt genom att skicka ett simpelt sms till banken från din iPhone. Det kommer att ge dem möjlighet att identifiera dig och efter det behöver du endast bekräfta din ansökan och godkänna bankens avtal. Därefter är din ansökan avklarad.

Besked kommer strax efter ansökan
Det bästa med smslån är att du oftast får svar på din ansökan mycket fort. Du får besked via sms i de allra flesta fall samma dag som ansökan. Om din ansökan blivit godkänd så kommer pengarna oftast att trilla in på ditt konto samma dag som ansökan blivit godkänd.