Hårvårdsshopping med kompisarna

Jag och mina tjejkompisar spenderade en hel dag tidigare i veckan för att gå och finns bra produkter till håret. Vi tog en trip till ullared första dagen och fann massvis utav billiga hårinpackningar och schampoon, men det fungerar inte att endast ha billiga hårvårdsprodukter. Man måste även ha bra produkter. Dagen efter ullared gick vi ut på staden för att finna riktigt bra produkter för håret.

Grejen är den att jag inte får allting betalt av mina föräldrar. De flesta av mina kompisar får det, vilket jag tycker att jag också borde få, men det får jag dessvärre inte. Därför kändes det som att det skulle svida så mycket i min plånbok varje gång jag skulle köpa någonting, medan det inte skulle påverka mina kompisar någonting alls.

Jag höll mig från att köpa allting och sa till mina vänner att jag var tvungen att kolla i en ännu mera exklusiv butik senare på kvällen. Det var naturligtvis en lögn, men en vit sådan. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och började söka på de olika exklusiva hårprodukterna som vi kollat på tidigare på dagen. Jag visste att det skulle gå att kunna få samma produkter till något billigare priser på nätet. Dock blev jag riktigt glatt överraskad när jag kom in på Warehouse.no. De var en återförsäljare av hårvårdsprodukter online och hade riktigt bra priser. Priserna på deras hemsida var nästan hälften så dyra. Jag köpte på mig riktigt mycket och till och med sådana produkter som mina kompisar tvekade att köpa på grund av priset.

När jag kommer till skolan nästa gång kommer de garanterat att bli riktigt överraskade och jag har nu upptäckt att jag kommer att kunna leva riktigt exklusivt även fast det inte kostar pengar. Tack vare Warehouse.no och deras billiga med populära produkter kommer mitt hår också att kunna se mycket bättre ut.