Jul jul, strålande jul

Ja, nu är det äntligen jul igen. Det ska bli väldigt kul att man äntligen kommer in i den här jul shoppingen, och att man får börja köpa julklappar. Som många andra, tycker jag att det är mycket roligare att ge än att få, eftersom det är så roligt att handla allt. Men sen finns det självklart baksidor med allt, och det är att de kostar pengar. Till min bror har jag köpt en radiostyrd bil, som han har tjatat om väldigt länge, så jag hoppas han blir nöjd. Till mor har jag köpt lite nya parfymer som jag hoppas hon gillar, här är det alltid vanskligt att köpa presenter, men vi hoppas hon blir nöjd, jag köpte dem trots allt på Anderssons Parfymeri, men de har tyvärr ingen hemsida. Till min käre far köpte jag faktiskt såna här led lampor. Eller ja, en led lampa i form av strålkastare faktiskt. Köpte den på http://www.sveled.se/, och de hade verkligen bra priser på dessa. Slutligen så köpte jag smink till syrran, eftersom de alltid går hem där. Har lagt upp rätt mycket pengar på detta nu, så får hoppas att jag får lite roliga saker från alla andra också, trots att det är roligare att ge än att få.