Kanske får bli en Iphone 5

Jag är så himla sugen på att köpa en Iphone 5!Jag är verkligen sugen på att köpa mig en ny Iphone, men det kan dock kännas lite onödigt kanske. För det är nämligen så att just nu har jag en Iphone 4S och jag är verkligen helnöjd med den, men samtidigt så är jag också grymt sugen på att se hur Iphone 5 är. Visserligen kan det som sagt kännas onödigt att köpa en ny telefon, inte minst när jag köpte min senaste Iphone så sent som för drygt ett halv år sedan.

Hade jag vetat på Iphone 5:s lansering låg nära som den faktiskt låg så hade jag så klart inte bara slagit till direkt, utan jag hade utan tvekan väntat ytterligare ett par månader till dess att Iphone 5 lanserades. Men det är lätt att vara efterklok, lite för lätt, haha.

Har kollat runt lite på bland annat sidan http://kopa-iphone.se på var man kan hitta billiga Iphones. Jag har kommit fram till att det spelar nästan ingen roll var man köper sin Iphone, priset är ganska likvärdigt över allt. Så det spelar alltså med andra ord ingen större roll.

Så nu återstår det att se om jag väljer att köpa en ny iphone eller inte, men om jag känner mig själv rätt, och det gör jag faktiskt ganska så bra, så kommer jag att ha en iphone 5 i handen inom en vecka.