Köpt snapback från min iPhone

Äntligen har jag köpt en ny snapback. Denna gång handlade jag från min iPhone. Det är första gånger som jag väljer att handla direkt från telefonen och det måste jag säga fungerade väldigt bra. Det var kanske inte lika enkelt som att handla på datorn men annars väldigt likt och jag tror definitivt att jag kommer att handla många fler saker från min telefon och inte bara snapback-kepsar. Många vänner handlar via sina iPhones så därför kände jag att det var dags att prova. Att handla en snapback-keps är ganska enkelt, men jag kan tänka mig att saker som är lite svårare som till exempel möbler inte är lika lätt. Ska man handla det är det nog bäst att köpa dem från datorn tror jag.

Jag köpte denna gång en snapback från ett märke som jag inte har känt till tidigare. Nämligen Galagowear. Det är ett nytt märke för mig men jag gillade verkligen stilen som de hade på sina snapbacks. Det är inte alla som passar i snapback men jag tror verkligen att denna snapback är en sådan som alla skulle gilla i och med att den är så simpel och så enkel. Det finns många olika märken som tillverkar snapbacks idag kan man lugnt säga. Det är flera olika märken som man också väljer bland. Detta gör att kvaliteten skiftar mellan dem. Jag har tidigare kört mycket på New Era, som alltid har en riktigt bra kvalitet. Det gör att jag kanske kommer att var missnöjd med denna, men jag tror inte det. Den bör vara riktigt bra och jag håller tummarna för det då det verkligen är en snapback som jag vill ha.