Låna för att köpa Iphone

Nu är det så att vi har lovat vår lilla dotter en helt ny Iphone 5 i present. Tyvärr så är det bara ett problem. Jag och frugan har precis förlorat jobbet så just nu lever vi på A-kassa och som du kanske vet så har man inte alls speciellt mycket pengar att röra sig med då. Men nu är det så att vi verkligen har lovat vår dotter en iphone 5 så det finns det inte mycket att göra. Hon skulle bli så himla besviken om hon inte fick en ny iphone nu när vi har lovat henne det.

Därför planerar jag att låna pengar utan några konstigheter (hoppas jag i alla fall) från sidan http://låna-pengar-nu.se/. Har lånat från den tidigare och då har det inte varit några problem. Saken är den att då har både jag och frugan haft jobb, nu har ingen av oss det. Så frågan är ju om det verkligen går bra att ta lån då? Jag är lite osäker på det.